Combi SIM - Al jouw telefoonnummers op 1 SIM kaart
Aanvragen

Alles op de Combi SIM  
van Liberty XS


Wat is de Combi SIM ?

De Combi SIM is een SIM-kaart die al jouw telefoonabonnementen vervangt. Alle mobiele, vaste, VoIP of andere abonnementen zijn overbodig omdat de Combi SIM alle telefoonnummers aan kan. De Combi SIM heeft ook nog eens de functionaliteit van de modernste telefooncentrales waardoor iedereen zonder beperkingen met 1 telefoon kan bellen.

Flexibel
met 1 telefoon


1 SIM-kaart die alles kan en dus 1 telefoon voor jouw bereikbaarheid. Geen telefoonnotities meer van collega’s en nooit meer horen dat je onbereikbaar bent.

Handig
Kantoortijden instelbaar


Elk telefoonnummer apart in te stellen. In het weekend en ’s avonds de zakelijke gesprekken direct naar de voicemail. Zo is de bereikbaarheid optimaal en blijft werk en privé gescheiden.

Bellen
Met elk nummer


Elk nummer kan gebruikt worden voor uitbellen. We stellen 1 telefoonnummer als standaard in en voor de uitzonderingen kan je simpel kiezen voor één van de andere nummers.

Klaar voor de toekomst

De Combi SIM kan op elk moment aangepast worden met nieuwe en bestaande telefoonnummers. Het overnemen van jouw nummer thuis, het nummer van je collega, het Duitse of Belgische nummer of van welke vestiging binnen of buiten Nederland tot je Spaanse vakantiehuis telefoonnummer. De Combi SIM maakt jouw bereikbaarheid en flexibel.
Stap ook over naar de telefoon revolutieCombi SIM

Nog een paar stappen en je hebt al je nummers op 1 SIM-kaart. Bestel hieronder jouw Combi SIM en begin jouw volgende stap in communicatie.

Activatiekosten €20
Maandelijks €29 incl btw

Gratis verzonden

Bestellen


Twee Combi SIMs

Zelf een Combi SIM en eentje voor je collega of vrouw. Maak samen optimaal gebruik van alle mogelijkheden en deel de databundel.

Activatiekosten €20
Maandelijks €58 incl btw

Gratis verzonden
Normaal: Activatiekosten €50


Bedrijven pakket

Het hele bedrijf gaat over, iedereen een Combi SIM. Een telefooncentrale inclusief keuze menu en de telefoniste een uitgebreid VoIP toestel.

Activatiekosten 50% korting
Maandelijks €29 incl btw per gebruiker

Gratis gebracht en geinstalleerd.

Contact opnemen

Je kunt bellen, mailen en chatten.

info@libertyxs.nl
T 0888 123456
Onze kantooruren zijn van maandag - vrijdag van 9:00 too 18:00